Uvjeti poslovanja

Sve usluge naručene u nekim od ponuđenih proizvoda/paketa naplaćuju se prije izvršenja. Kupac/oglašivač prihvaća plaćanje iznosa cijene proizvoda prikazanog na stranicama za narudžbu, pregled i potvrdu proizvoda/paketa. Kupac može otkazati plaćanje usluge u bilo kojem trenutku do konačne potvrde plaćanja iznosa na stranicama Ouroboros Payment. U slučaju da uslugu nije moguće izvršiti zbog tehničkih razloga na strani pružatelja usluge, Pravi Klik turistička agencija d.o.o. neće provesti naplatu iznosa.

Sigurnost plaćanja

Plaćanje na našim web stranicama je sigurno! Za plaćanje koristimo Ouroboros Payment Gateway servis za Internet naplatu (www.ouroboros.hr), koji koristi najsuvremenije tehnologije zaštite od zlouporaba, kao što je sigurnosni protokol Secure Socket Layer (SSL) s najmanje 128 bitnom enkripcijom podataka, te druge tehnologije i sigurnosne procedure po najvišim standardima. Razmjena osjetljivih podataka izmedu sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem virtualne privatne mreže (VPN) koja je potpuno zastićena od neautoriziranog pristupa. Osjetljivi podaci o vasoj kreditnoj kartici dostavljaju se online izravno autorizacijskom centru.

Da je sigurna komunikacija izmedu vašeg računala i poslužitelja uspostavljena možete znati po tome što će se u dnu vašeg Internet preglednika pojaviti mala ikona u obliku lokota. Ako strelicu miša dovedete iznad lokota, pojavit će se natpis "SSL Secured", te razina enkripcije koja se koristi (128-bitna).

Zaštita osobnih podataka

Pravi Klik turistička agencija d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Pravi Klik turistička agencija d.o.o. informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Pravi Klik turistička agencija d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Adresa:
Pravi Klik turistička agencija d.o.o.
Vlaška 63
21 000 Split
10 000 Zagreb

Tel/Fax:
+385 (0)1 3820 285

GSM:
+385 (0) 98 9841 500

OIB:
18030016905

Email:
marketing@gohome.hr

Statistika

Pretražujete 475.611 nekretnina. Ukupno upita 335.254.229, od toga danas 15.274.