Što upisati u GoHome? U GoHome možete upisati što god želite u slobodnom tekstu!

Formulirajte vaš upit koristeći uobičajen govor. Kada razgovarate s prijateljima reći ćete na primjer kako tražite stan u Zagrebu na Trešnjevci do 100.000 eura. Isto to upišite i u tražilicu : stan u Zagrebu na Trešnjevci do 100.000 eura. Zanimljivo zar ne?

Iako se inače cijeli upit upisuje u jedno polje, odlučili smo vam malo olakšati pretragu te smo cijeli upit podijelili u 4 cjeline: Što tražite, Lokacija, Cijena i Kvadratura. U svakoj cijelini upisujete dio upita, a cijeli upit pojavljuje se u donjem polju za pretragu.

  1. Recite nam što tražite: Stan, Kuća, Poslovni prostor, Zemljište, Kamena kuća. Ili budite kreativni.
  2. Možete upisati grad: Zagreb, Split. Probajte i s regijom npr. Istra, Dalmacija, ili s kvartom: Novi Zagreb, Trešnjevka.
  3. Koje vas cijene zanimaju? Možete napisati cijenu: 100.000 eur ili do 120000 eur, a probajte upisati i prosječnu cijenu: 1700eur/m2 ili do 1800eur/m2.
  4. Koju površinu tražite? Dobar upit je 75m2 ali i barem 80 kvadrata.

Za Vaš upit pronašao sam 0 nekretnina.
Kliknite Traži da biste vidjeli rezultate.

Što ako trebam najam ili tražim stanove kojima je pala cijena?

Razmišljali smo i o tome! Ako tražite najam jednostavno ćete u pretragu upisati "najam", a za stanove kojima je pala cijena upišite "pala cijena". Ako želite vidjeti samo najnovije oglase, upišite "najnoviji stanovi" ili "najnovije kuće". GoHome daje puno kvalitetnih rezultata, pogledajte još savjeta o pretraživanju.

Više savjeta o pretraživanju Trebate pomoć?