Marketing

Dobrodošli u GoHome.hr marketing!

Oglasite Vašu nekretninu ili djelatnost vezanu za nekretnine na GoHome.hr.

Zašto biste se oglašavali baš na GoHome tražilici?

  • Jer je GoHome početno mjesto za pretraživanje nekretnina
  • Jer Vam GoHome omogućava najusmjereniji marketing
  • Jer Vam GoHome daje najbolji omjer uloženog novca i efekta marketinga

Najvažnija karakteristika marketinga na gohome.hr je njegova izuzetna usmjerenost. Marketing na GoHome je najjači ciljani marketing vaše nekretnine.

Zamislimo slijedeći slučaj:

Vi kao agencija u svojoj ponudi imate npr. građevinsko zemljište na otoku Cresu. Posjetitelj na gohome.hr upiše da traži "građevinsko zemljište na cresu" ili "zemljište na kvarneru" i prikaže mu se link koji vodi na Vaše stranice. čak i par posjeta nastalih na ovaj način vrijede više od više desetaka tisuća čitatelja koji su možda (a većina nije) vidjeli oglas objavljen u lokalnoj novini. A sve ovo po cijeni višestruko manjoj od klasičnog oglašavanja.

Tri su osnovna modela oglašavanja na GoHome tražilici:

  • Sponzorirani linkovi
  • Izdvojene nekretnine, projekti i proizvodi
  • GoHome ADS i Banneri

Sponzorirani linkovi omogućuju Vam izdizanje Vaših nekretnina na prvu stranicu s rezultatima, ispred svih ostalih. Npr. za upit "stan u Zagrebu do 100 000 €" dobit ćete preko 13 000 odgovora, no Vaša nekretnina, ukoliko odgovara upitu, bit će pozicionirana na samom vrhu prve stranice s odgovorima. Na ovaj način osiguravate izuzetnu posjećenost Vaših nekretnina i ubrzavate proces prodaje. Sponzorirani linkovi se plaćaju isključivo po ostvarenom kliku tj. prebacivanju potencijalnog kupca na Vašu web stranicu s odabranom nekretninom. Zamislite da kupite npr. 1000 klikova, dakle 1000 puta će se pregledati Vaše nekretnine od možda isto toliko potencijalnih kupaca, gdje Vaš klik košta samo 1 kunu, a u paketu još i povoljnije! Isplati se, zar ne?

Izdvojene nekretnine, projekti i proizvodi Vam pomažu u ubrzanju prodaje ciljanih nekretnina i proizvoda, pozicionirani su s desne strane stranice s rezultatima, te im je broj ograničen.

GoHome ADS i Banneri: ADS-i su pozicionirani na vrhu s desne strane i vidljivi su cijelo vrijeme, a Glavni banner se nalazi na dnu, najvećih je dimenzija i idealan je alat u stvaranju branda Vaše tvrtke.

Ne čekajte, prijavite Vašu web stranicu, a mi ćemo Vas kontaktirati i dostaviti Vam cjenik!

Statistika

Pretražujete 535.940 nekretnina. Ukupno upita 326.372.961, od toga danas 63.534.